Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Autohifi > Music for A6 Avant

o Navštíveno 2349x o
o 04.10.2009, 17:39 | PAULI
Ahoj kdo je schopen, ale opravdu schopen povrtat se mi kvalitně do hudby v A6 Avant 2006? Původní hudba je pecka, ale chci víc.

o 04.10.2009, 18:15 | CarMedia.cz
budu řešit svoji, tak když počkáš tak na přelom únor/březen, tak ji budu znát do šroubku.. :-)
o 04.10.2009, 18:26 | PAULI
Revilohifi.cz
To je moc dlouho.Co máš za původní music?Origo nebo Bose?
o 04.10.2009, 19:36 | Martyn
Kral007 - extremaudio.cz
a original hudbe bych pecka urco nerikal:)
o 04.10.2009, 19:36 | Martyn
btw nemas cerneho avanta na krasnych kolech?
o 05.10.2009, 09:03 | PAULI
Martyn
Jo jo mám.Opravdu to Bose hraje super na origo muziku... :-))
Ale zase na druhou stranu jsem dlouho neslyšel nějaké super hifi v autě... Takže to srovnání se spíš laické...
o 05.10.2009, 09:04 | PAULI
Martyn
toto vozítko máš na mysli, že? :-))

foto k příspěvku  od PAULI

o 05.10.2009, 09:05 | PAULI

foto k příspěvku  od PAULI

o 06.10.2009, 08:04 | Martyn
Ja ti nevim, me to nejak extra neprislo.. Nevim jestli je to mozne ale vic se mi libilo bose ve stare A6 ("99), totok hraje prijemne, ale no bass no fun:) kazdopadne samo oproti beznym origo soustavam je to fajn, to mas pravdu, ale cokoliv slusnejsiho aftermarket to strci do kapsy..
Imho by tam stacily trosku ozivit basy a bylo by to pouzitelne, mas tam MMI? Tam bude mozna trosku problemek s napojenim zesu, ale kluci si s tim urco poradej..
Huh, tuhle jsem nemyslel, ale potkavam ji taky:) lehko identifikovatelna podle te tmave masky:) jeste jezdi po pb tmava s cernym oknem na opravdu kulervoucich BBS..
o 06.10.2009, 11:13 | PAULI
Jasně a o to mi právě jde...Když hodně zesílím, tak bass se ztrácí. Původně jsem myslel, jen přidat zesilovač a woofer, ale nevím, jestli to někdo zvládne, tak se raději tady ptám na fóru. Ano je tam MMI. Jo jo černá maska a žádný chrom. U Audi tomu říkají Phantom Black... :-))
o 06.10.2009, 19:33 | CarMedia.cz
Když už jste nerazili na ty kola, kolikátky na tom máš? Případně, jestli ji máš poslanou níže? Já mám na ni objednaný štelovák a kolesa 20". Tak doufám, že nebudou malý..

foto k příspěvku  od CarMedia.cz

o 07.10.2009, 09:05 | PAULI
Revilohifi.cz
mám tam origo podvozek a kola 19" 255/35/19, co mám zapsáno v techničáku. Už bych větší kola ani nechtěl. Za jednak je to dost tvdrý na origo podvozku a za druhý pokud je průser, tak s tím pojišťovna v rámci šetření nákladů má problém. :-))
o 07.10.2009, 10:12 | CarMedia.cz
no řekl bych asi jak která, ne? Přeci jen jsou pojišťovny a pojišťovny.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3434 sekund.